Affärsidén med butikssystemet Easy Shopsystems är att erbjuda enkla, flexibla och prisvärda butiksinredningar med full support i hela processen. Från layoutförslag till montering och framtida utveckling.

Dessutom kan vi erbjuda en stor mängd tillbehör som ständigt vidareutvecklas och utökas allteftersom vi tar oss an nya spännande projekt.

Tack vare vårt flexibla butikssortiment har varumärkes- och företagsprofilering blivit ett av våra specialområden. Vi utvecklar och tar fram inredning, exponeringsställ och kampanjställ tillsammans med våra kunder, för att exponera och lyfta fram produkter på ett optimalt sätt. Dessutom tillverkar vi olika former av profilskyltar såsom toppskyltar, profiltryck till t.ex. diskar, täcksidor, prisskyltar mm.

Tack vare att vi använder oss av produkter ur vårt standardsortiment kan vi göra speciallösningar till mycket förmånliga priser, samtidigt som vi har marknadens bredaste sortiment vad gäller höjd, bredd och djup. Vårt system har dessutom en belastningskapacitet som är oslagbar när det gäller butiksinredning.

Vi hjälper gärna till att skräddarsy just din inredning för att stärka företagets eller varumärkets profil.

 

Easy Shopsystems kan idag erbjuda två olika typer av system, kallade BASIC och INOX.

 Basic

Vårt BASIC system är tillverkat i galvaniserat högkvalitativt stål som är testat och godkänt av bland annat den tyska säkerhetsnormen TÜV-GS.

BASIC är en helt unik inredning som är lätt att montera, flytta, komplettera och förändra. Inga verktyg, skruvar eller bultar behövs vid montering. Trots sin fantastiskt låga egenvikt har systemet en enormt hög belastningskapacitet – upp till hela 640 kg/hyllplan.

Det stora urvalet vad gäller höjd, bredd och djup gör att BASIC går att anpassa för alla behov och dimensioner. Ett stort antal tillbehör finns att komplettera med för bästa tänkbara exponering.

BASIC systemet består av grundsektioner, vilka sedan kombineras med t ex hyllplan och täcksidor som finns i en mängd utföranden, material och färger.

Kassadiskar, exponeringsbord, störtkorgar, provrum och mycket mer ingår också i sortimentet.

Systemet är helt unikt på marknaden. Det har en låg investeringskostnad och lång livslängd vilket gör systemet mycket prisvärt. Detta tillsammans med kombinationsmöjligheterna och de olika funktionerna gör systemet väldigt konkurrenskraftigt.

 

 

 

Inox

För ett mer exklusivt utseende erbjuder INOX systemet allt från klassiska interiörer och butiksinredningar, till specialdesignade produkter som alla är tillverkade i rostfritt stål och godkänt av bland annat den tyska säkerhetsnormen TÜV-GS.

Ett stort antal tillbehör såsom varuspjut, höj och sänkbara rostfria fotplattor, ändskydd av plast, förstärkta balkar för hörnsektioner och mycket mer finns som komplement.

INOX är lätt att montera och anpassa med hörnmoduler, vilket gör systemet mycket yteffektivt. Ett stort antal standardmått av stolpar, stag och balkar gör att möjligheterna för olika hyllvariationer är obegränsade och kan passa alla användningsområden.

Gavlarna är konstruerade för att kapacitetsmässigt klara en belastning av 2500 kg, där hyllorna med en jämnt fördelad last har en bärkapacitet av 300 kg/hyllplan.

INOX är anpassningsbart för alla behov och dimensioner. Systemet är konstruerat för att förhindra kondensbildning eller vattenansamlingar och kan levereras med släta eller perforerade hyllplan.

Stolpar, balkar och stag är släta på alla uppåtvända sidor. För effektiv avrinning finns en slits på undersidan av profilen, vilket även underlättar rengöring.

Det innovativa INOX sortimentet uppfyller de strikta hygienkrav på korrosionsresistens som fordras för bland annat livsmedels- och läkemedelsbranschen. Hyllsystemet är anpassat för att kunna användas såväl i kylrum, industrikök och matförberedande industrier, som för läkemedel och frätande kemikalier.